Ne olvassátok el

Ne olvassátok el

Burokrata Julika

2021. július 20. - neolvassatok

Szoval van az az embertipus, a Juli. Arrol a Julirol beszelek, akinek a standard arckifejezese a megvetes. O a burokracia szolgaloja. A papirok embere. Az ertelmetlenul futott korok szentje. A szabalyok megtestesitoje. Es o ul az ablak masik oldalan.

Ez a Juli nem olyan, mint mas, rendes Julik. Perverz elvezetet lelnek abban, ha valamelyik papirod hianyzik, esetleg nem hianyzik, csak tobb, mint 3 honapos. Az a Juli, akinek van hozzaferese kormanyzati portalokhoz, de nem tudja megnezni, hogy valos szemely vagyok-e. Ez a Juli minden, ami ellen harcoltam eletemben. Megkeseredetten ul a kormanyablakban, szeme sarkabol vadassza a sorban allok kozul, kit-mivel nem enged tovabblepni az eletben.

Nem tudod atvenni az autodat? Juli.

Nem kapod meg idoben a lakashitelt? Juli.

Nem szol, hogy a biztositod nem jelentette le a biztositasodat? Juli.

Rossz helyre raktak idopontra a kormanyablaknal? Juli.

Hianyzik valami az adobevallasodhoz? Juli.

A vilag a Juliktol nem lesz jobb hely. Egyszeruen megbonyolitjak az amugy sem egyszeru eletet. Kiskatonakent bologatnak felettesuknek, pontosan 9:00-tol 13:00-ig dolgoznak es 12:30-tol ebedido. De az o vilagukban ok tokeletesek. Amit ok esznek, az feljebbvalo a te kajadnal. Mit jossz te ahhoz, hogy az o jelenleteben sonkas szendvicset egyel? Miss tokeletes garantaltan salatat fog enni fuszermentes csirkemellel, es kulonben is te okozod a globalis felmelegedest.

Fu de felbaszott a Juli.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neolvassatok.blog.hu/api/trackback/id/tr9516633394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása