Ne olvassátok el

Ne olvassátok el

Bipoláris pokol

2019. április 25. - neolvassatok

Az a gond, hogy lassan alakul ki a depresszív fázis és néha későn veszem észre. Nálam a mániás időszak rövid és nem is komoly. De a depresszív fázis, az szétver.

Amikor csak aludni tudsz, fáj felkelni, ismét azon vannak a gondolataid, hogy mi értelme ennek az egész fosnak. Ha időben észreveszed, próbálod elterelni a gondolataidat, próbálsz túlélni, de belealszol, mert teljesen felemészt. Az hogy közben becsenget a fideszes kopogtató, már csak hab a tortán, felébreszt és a pokolba kívánod.
Tehát most van, most rossz, most tünet van, most kilátástalanság van, most blogírás van, mert ide tudom kifejteni. Holnap megyek az új pszichiáterhez, és őszintén remélem, hogy mostmár ezt fogja kezelni és odafigyel rám, mert unom, hogy pár hetente visszasüllyedek. Az ambuláns lapomon szerepel a fázisprofilaktikum bevezetése, de egyedül akkor fog hatni, ha előbb rendbe tesznek, nem kellene a depressziós fázist stabilizálni. Szurkolok az új dokinak. Mert ez pokol.

A bejegyzés trackback címe:

https://neolvassatok.blog.hu/api/trackback/id/tr8814786018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása